Samarbetspartners

Ett stort och varmt tack till dessa samarbetspartners som stödjer mig i min satsning och hjälper mig att nå mina mål! Flertalet sponsorer har bistått mig och trott på mig i flera år.

Skidor:

Fischer

Fischer har sedan jag var andraårs junior stöttat mig i min satsning. Bästa märket jag har testat gällande åkkänsla och kvalitet genom hela deras tillverkningsserier.

Stavar och valla:

Skigo1Skigo är både min personliga sponsor och klubbsponsor. De bidrar med tävlingsvallning till alla oss i klubbens elitverksamhet på de stora tävlingarna, samt personlig valla och allt jag kan tänka mig behöva i stavväg. Inför säsongen 2018 har de kommit med ett nytt stavrör som de verkligen har lyckats med! Styvheten och pendeln i staven är enorm skillnad vilket gör det till en grymt fin stav att åka med!

Pjäxor:

AlpinaAlpina är också de en långvarig sponsor som valt att sponsra mig hela vägen från ungdom och fortsätter nu som sponsor till min tredje seniorsäsong. En stor fördel med alpinas pjäxor är deras sommarpjäxor som är speciellt anpassade för rullskidor. För mig som tränar och tävlar mycket på rullskidor är det något som är viktigt för mig.

Rullskidor:

logo_eagle_sport

Eagle sports har genom Tobias Westman och Skipro bistått med allt behövligt inom rullskidväg för både träning och tävling. Specialanpassade stommar, nedslipade och anpassade hjul samt oändligt långa diskussioner om bl.a. värmeutveckling och hårdhet i PU har kommit ur samarbetet.

Glasögon och hjälm:

Idrottsnutrition

Sedan sommaren 2019 har jag ett samarbete tillsammans med Umara!

UmaraUmara är ett företag inriktat mot idrottsnutrition som tar tydligt avstamp i forskning vilket är viktigt för mig som idrottsvetare. Med hjälp av Umara och deras produkter har jag möjlighet att ytterligare optimera min tävlingsprestation, men också min träningsrespons. I kosttillskottsbranchen finns mycket problem. Både med produkter (ofta väldigt dyra) som inte gör någon nytta. Men också med produkter som innehåller otillåtna substanser. Detta har gjort att jag haft en stor misstro mot kosttillskott i stort. Umara gör ett stort arbete för att kvalitetssäkra tillverkningen i alla led för att garantera dopningsfria produkter, vilket är enormt viktigt för mig som elitidrottare. Detta tillsammans med produkternas tydliga förankring i forskning, gör att Umara är ett företag jag verkligen litar på. Fler sådana företag behövs i idrottsvärlden!

Övriga samarbeten:

Skidome Skidome Logoär anläggningen som möjliggör längdskidor året runt iGöteborg!Det är en inomhushall för längdskidåkning i både klassisk och fri stil. Hallen är en del av PrioritetSerneke Arena som innehåller 7 våningar med allt från gymnasium och hotell till skidhallen, gym och fotbollsplaner. Som personlig sponsor till mig men även stor sponsor till klubben och skidåkningen i Göteborgsregionen ger de möjlighet att köra teknikträning på snö året om. Kul och inspirerande att få ta del av en satsning som har gett helt nya förutsättningar för längdskidor i Västsverige!

Nordic Wellness Nordic_Wellness_logohar sedan flera år varit en fin samarbetspartner. Nordic wellness är en Sveriges största friskvårdskedjor med totalt 178 klubbar och fler på gång!Med sina klubbar utspridda i hela södra Sverige ger de möjlighet för mig att ha bra förutsättningar för träning i stort sätt var jag än befinner mig. Bland annat har de en klubb i Prioritet Serneke Arena i anslutning till Skidome vilket ger mig förutsättning till riktigt fina träningsdagar på hemmaplan!

Honsbergs el Honsbergs El är ett företag från hemmaplanen Tjörn som valt att stötta mig i min satsning! De är en renodlad elfirma som genomför elinstallationer i hela Västra Götaland. Tack för ert stöd!

Jon i BoaSkärmavbild 2018-07-11 kl. 17.48.41 är min brors företag. Det är ett byggföretag som arbetar i området omkring Tjörn. Jon och hans företag har i flera år hjälpt mig på många olika sätt!

%d bloggare gillar detta: