Hemsidefix!

Halloj!

Tyckte att det var på tiden att jag tog tag i mina sociala kanaler och kom igång med en hemsida. Här kommer jag att lägga upp info om vad jag gör i min vardag gällande träning, skidåkning och hur jag som elitsatsande och studerande lägger upp livet i stort. Detta dyker upp på denna bloggsidan.

En annan viktig del är att jag kommer att marknadsföra de samarbeten och sponsorer som möjliggör min satsning, samt genom hemsidan sköta mitt företag. Jag har startat upp ett företag där jag i första hand kommer att hålla i teknikkurser inom längdskidor och rullskidor. Jag kommer så småningom även rikta in mig mot träningsupplägg och andra delar i träning samt föreläsningar om och kring träning.

Mer info kommer inom kort!

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: